کف کاذب در اتاق سرور در انواع مختلفی تهیه و تولید می شود. هزینه مناسبی دارند و به سبب انعطاف پذیری که دارند مزایایی چون عبور راحت تر جریان هوا، اجرا و تعویض ساده تر و هزینه مناسب دارند. این کف های کاذب عمدتا در اتاق سرور و دیتاسنتر استفاده می شود. دلایل مختلفی برای استفاده از آن ها وجود دارد. معمولا کف کاذب در اتاق سرور نشان دهنده اهمیت و کیفیت شبکه سازمان است.

چرا از کف کاذب در اتاق سرور استفاده می شود؟

اتاق سرور نقش بسیار مهمی در کیفیت شبکه دارد. در اتاق سرور نیاز به جریان هوای متعادل است. کف کاذب در اتاق سرور باعث می شود انعطاف پذیری بیشتری ایجاد شده و امنیت تجهیزات کامپیوتری بالا برود. کف کاذب معمولا در انواع مختلفی وجود دارد. نجوه اجرای کف کاذب ساده است و نیاز به تدابیری از جمله توسعه و گسترش شبکه در آینده دارد. زمانی که از کف های کاذب در اتاق سرور استفاده می شود به راحتی می توان جریان هوا را هدایت نمود و به راحتی می توان از کف های کاذب استفاده کرد. این کف های کاذب سبب می شوند فضایی به ارتفاع 10 الی 50 سانتی متر در زیر کف به وجود بیاید و سبب شود کابل ها و جریان هوا به خوبی منتقل شوند. قطعات اصلی آن ها صفحات و پایه ها با ارتفاع مشخص و با استرینگر های مشخص می باشد. بهتر است در انتخاب نوع پایه ها دقت بیشتری داشته باشید. استرینگر ها وظایف مهار کردن نیروی جانبی را دارند.

مزایای کف کاذب

کف کاذب برای اهداف مختلفی استفاده می شود. هر کدام از کف های کاذب در مکان های مختلف به کار می روند و دارای مزایای زیادی هستند. عمده ترین مزایای آن داشتن اجرای ساده و هزینه مناسب است که سبب می شود برای هر مکانی مورد استفاده قرار بگیرد.

انواع کف کاذب در اتاق سرور

کف های کاذب در اتاق سرور استفاده می شوند و انواع مختلفی دارند از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

کف کاذب فولادی: این نوع کف کاذب در اتاق سرور و دیتا سنتر استفاده می شود. این کف کاذب ها در برابر وزن های سنگین مقاومت بسیار بالایی دارند. از نوع آنها می توان به PVC و HPL اشاره نمود.

کف کاذب آلومینومی: پس از فولاد این نوع کف کاذب در اتاق سرور و دیتاسنتر استفاده می شود. ضد آتش بوده و در برابر خوردگی مقاوم است.

کف کاذب سنگی: این نوع کف های کاذب از سنگ گرانیت استفاده می شود که دارای زیبایی خاص و هزینه کمتر هستند.

کف کاذب چوبی: عموما از MDF ساخته شده است که دارای روکش آلومینیومی می باشد.

کف کاذب شیشه ای: کف کاذب شیشه ای اغلب جزء کف های کاذبی هستند که برای دکوراتیو استفاده می شوند و در اتاق های سرور کمتر از آن استفاده می شود.

اجرای کف کاذب در اتاق سرور و دیتا سنتر

برای اجرای کف کاذب اتاق سرور و دیتا سنتر به توسعه و گسترش شبکه توجه می شود. اجرای کف کاذب در اتاق سرور و دیتاسنتر نیازمند دانستن اطلاعاتی پیرامون استاندارد های اجرای کف کاذب است. در حین اجرای کف کاذب بهتر است به موارد زیر توجه داشته باشید:

– ارتفاع: با توجه به نوع شبکه و معیار های اتاق سرور تعیین می شود و از 10 سانتی متر آغاز می شود و تا 50 سانتی متر مشخص می گردد.

– میزان تحمل بار: کف های کاذب معمولا میزان تحمل بار فراوانی دارند. با توجه به نوع کف کاذب میزان تحمل بار نیز مشخص می شود. هرچه میزان تحمل بار بیشتر باشد، مقاومت بالا تر و در نتیجه امنیت تجهیزات و کابل هایی که از زیر آن عبور می کنند بالا تر خواهد بود.

– شرایط محیطی: شرایط محیطی اتاق دیتا سنتر مشخص کننده نوع و جنس کف کاذب می باشد. به طور مثال اگر کف مرطوب باشد بهتر است از کف کاذب های آلومینیومی و یا فولادی گالوانیزه استفاده نمایید.

برای اجرای کف کاذب ها در اتاق دیتاسنتر اغلب به ارتفاع و معیار های مهم شبکه توجه می شود. با توجه به اینکه کف های کاذب دارای پایه های قابل تعویض هستند لذا برای گسترش شبکه در آینده گزینه مناسبی هستند.

چنانچه در حین اجرای کف کاذب پس از راه رفتن روی آن احساس شنیدن صدا نمایید، نیاز است مجدد کف را بررسی کرده چرا که رگلاژ نیست.

برای اجرای کف کاذب در اتاق سرور بهتر است به گونه ای بررسی کنید که با دیگر ماژول های اتاق سرور تداخل نداشته باشد. پس از نصب کف کاذب بهتر است پلیسه های لبه ها توسط ابزار های خاص تمیز شود. دقت شود که محل نصب کف کاذب دارای شرایطی چون عدم داشتن آب، خشک و بدون حرارت باشد. هوا نیز به صورت خاص هدایت می شود و با استفاده از تایل های پانچدار به سمت بالا حرکت می کند.

استاندارد های کف کاذب

استاندارد های کف کاذب با توجه به معیار های خاصی تعیین می شود از جمله استاندارد های کف کاذب می توان به آنتی استاتیک بودن و ضد حریق بودن اشاره کرد. سیستم ها و تجهیزات شبکه بسیار حساس هستند و بهتر است کف کاذب به گونه ای انتخاب بشود که دارای استحکام بالا در برابر تحمل وزن و انعطاف پذیری باشد.

ارتفاع کف کاذب

ارتفاع کف کاذب در اتاق سرور معمولا از 10 سانتی متر تا 50 سانتی متر در نظر گرفته می شود. چنانچه بخواهید کف کاذب از ارتفاع بیشتری برخوردار باشد نیاز است آن را به صورت سفارشی تهیه نمایید. چنانچه در خصوص ارتفاع کف کاذب نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید می توانید با ما تماس بگیرید.

هزینه کف کاذب آنتی استاتیک

ویژگی آنتی استاتیک بودن یک ویژگی بسیار مهم است. کف های کاذب آنتی استاتیک از جمله کف های هستند که بار الکترومغناطیسی را به بیرون بروز نمی دهند و می تواند بار الکتریسیته ساکن را تخلیه نماید. این کف ها به گونه ای هستند که باعث می شود تمامی کابل ها و سیم های شبکه به خوبی حفاظت می کنند. هزینه این کف ها به نوع آنها بستگی دارد. جهت استعلام قیمت کف کاذب آنتی استاتیک می توانید با ما تماس بگیرید.

در خصوص هزینه نصب کف کاذب هم می توانید با تماس بگیرید. معیار هایی که روی هزینه نصب کف کاذب تاثیر می گذارند شامل مساحت، نوع و جنس کف کاذب و پایه ها می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *